юни 19, 2024

Е-здраве за вашето семейство

Сватбена рокля за бременни от Евиза – как да изберем най-добрия модел

 

Булчинската рокля за бременни трябва да вземе предвид два основни проблема.

Когато избирате рокля, трябва да помислите за този специален ден и за изключителното състояние на булката. Всяка жена иска да се чувства красива в деня на сватбата си, но бременната жена трябва да има предвид особеното си състояние.

Сватбените рокли за бременни са толкова очарователни, колкото и всички други модели, посветени на този специален повод. Въпреки това, булката трябва да има малко по-високи изисквания към тях, отколкото към обикновена рокля. На първо място, тя трябва да се чувства удобно в нея – от самото начало на церемонията до последния такт на сватбената музика.

Сватбена рокля за бременни – къде да търсите?

Булчинските рокли за бременни са доста ограничен набор от модели и кройки. Въпреки че вече не е изненадващо да се даде сватбена клетва по време на бременност, производителите на булчински рокли едва ли могат да се похвалят с широка гама от продукти, съобразени с нуждите на бременните жени. Това е една от причините някои жени да решат да отложат сватбата до датата на раждане. Някои от тях, ако решат да се омъжат бременни, искат на всяка цена да скрият коремчето си. Някои, от друга страна, вероятно все повече и повече, празнуват на този специален ден както факта на брака, така и самата бременност. В онлайн магазин Евиза обаче, може да намерите Вашият модел, с който ще се чувствате специална в този ден.

Най-лесният начин да намерите сватбена рокля за бременни е в интернет. Струва си да се поровите в нашия сайт. Някои сватбени салони предлагат и възможност за изтегляне на модела на нашите мечти от чужбина. Най-често обаче все пак трябва да вземете предвид необходимостта да го коригирате към правилната фигура. По тази причина при нас е изключително лесно да намерите модела, който търсите.

Отделен въпрос е същата поръчка на сватбена рокля в ситуация, в която тялото на жената се променя бързо . Разбира се, ситуацията е по-проста през първия триместър, но дори и тук разликата от няколко седмици може да доведе до забележими промени във фигурата.

Как да изберем сватбени рокли за бременни?

Булчинските рокли за бременни обикновено са семпли, с по-малко излишни украшения и декорации. Въпросът е преди всичко не да разширите допълнително фигурата, а по-скоро да я удължите оптически. Поради тази причина бъдещите майки трябва да се откажат от всякакви мечти за принцески кройки, всякакви дрънкулки. Драпирането също не се препоръчва.

Най-важното е роклята да пасва на фигурата на бъдещата майка. Тя трябва, като всяко друго творение, да подчертава силните си страни. Например, не може да създаде впечатление за масивна фигура, ако имаме работа с филигранно момиче. Също така си струва да запомните, че избираме рокли в контекста на размера преди бременността. Ние не избираме автоматично 42, ако наскоро сме носили рокля с размер 38 и сме се чувствали удобно в нея.

Най-добрите модели сватбени рокли за бременни от Евиза

Булчинските рокли за бременни са предимно рокли в стил Ампир, разкроени под бюста, свободно надолу. Тази кройка прави силуета да изглежда по-лек, по-висок. Този тип рокли са класически и нежно обгръщат бременното коремче, като го подчертават, но не го правете преувеличено.

Рокли със сатенена панделка или панделка над корема също работят добре, разбира се, ако бъдещата майка иска да подчертае състоянието си. Така наречената babydoll кройка , т.е. кройка под бюста, не ограничава движенията, удобна е, а ако роклята е от мека материя, тя трябва свободно да се лее около фигурата. Такава рокля също дава усещане за сигурност дори при доста бързо растящ корем. Така че булката не трябва да подчертава, че роклята няма да й става в деня на сватбата.

За по-закръглените жени с широк ханш се препоръчва булчинската рокля за бременни да е предимно А-образна.Високата талия и V-образното деколте изтъняват фигурата и й придават лекота.

Какъв цвят и дължина на сватбена рокля за бременни?

Булчинската рокля за бременни може да бъде както къса, така и дълга. Макар че що се отнася до късите модели, те трябва да достигат поне над коляното. За високи жени се препоръчват дълги до земята рокли. Що се отнася до цветовете, тук има пълна свобода, въпреки че бременните булки доста често се отказват от бялото и го заменят с кремави творения.