юли 21, 2024

Е-здраве за вашето семейство

ПВЦ вратите за баня – идеален избор за всеки дом

Банята е малко по-специфично помещение, тъй като всичко в нея е изложено непрекъснато на вода и влага. Изключение не прави и вратата – тя трябва да бъде на първо място влагоустойчива. Днес съществуват различни видове влагоустойчиви врати, които са подходящи за помещения от този тип.

ПВЦ вратите са един идеален избор за вашата баня. При тях не съществува риск от раздуване, както са дървените например. А освен това, са изключително стилни и елегантни и идеално могат да се впишат дори и в най-претенциозния интериор. Стига да бъде съчетана правилно с останалите елементи в дома ви.

Кое прави вратите от ПВЦ толкова предпочитани? Ето само няколко причини защо и вие да заложите на тях:

• Те са влагоустоучиви и не съществува риск да се повредят или раздуят.
• Предлагат се в различен дизайн и богата цветова гама, което прави съчетаването им с останалия интериор изключително лесно.
• Изработени са от много здрав материал, който им осигурява дълъг живот.
• Сравнително лесни са за поддръжка – не е нужно да имате супер препарати, за да ги поддържате винаги в идеално състояние.
Влажна кърпа и най-обикновения препарат са ви напълно достатъчни, за да освежите вратата на мокрото помещение в дома си.

Борса Узунов е мястото, където ще откриете голям избор от ПВЦ врати за баня. Те се предлагат в различни цветове и дизайни, за да отговорят на всеки вкус. Ето едни от най-популярните и търсени модели, които можете да разгледате във физическия магазин в София или на уеб сайта на фирмата – borsauzunov.bg:

• Врати с декоративно фолио – те са изработени от ПВЦ профили, които са обвити с декоративно фолио. То е устойчиво на влага и пкорозия.
• Врати с ламинирано покритие – отново изработени от здрави ПВЦ профили, които обаче са облечени с ламинирано покритие.
• Врати с MDF панел – панелът осигурява добра топлоизолация и звукоизолация.

Вратите могат да бъдат с еднокрилен или двукрилен отвор. Еднокрилните са по-подходящи за малки помещения, каквито са баните и тоалетните, докато двукрилните се оказват идеален избор за по-големи помещения, каквито са кухните и сауните.

ПВЦ вратите се предлагат в различни размери, като могат да бъдат изработени и по размер, който да отговори на вашето търсене. Именно това ви предлага Борса Узунов – възможност за изработка на избрана от вас врата по размер, зададен от вас. Това ви дава възможност да изберете вратата, която най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Ако търсите висококачествена ПВЦ врата на достъпна цена, Борса Узунов е точното място. Огромно разнообразие от модели, богата цветова гама, които несъмнено ще затруднят избора ви.