май 19, 2024

Е-здраве за вашето семейство

Модата в пандемия придобива по-различен облик

 

Модата и модерното облекло са много относително понятие. Почти невъзможно е да я следвате перфектно, но можете да възприемете основните мотиви и тенденции, които ще ви подхождат. Какво ще бъде търсено тази година в края на пандемията? Кои комбинации са най-модерните? Какво да изберете за вашата фигура??

Дрехи за лятото и дрехи за зимата: модерни тоалети

Обикновено можете да разделите дрехите на няколко вида. Тенденциите в тоалетите често са свързани с определени елементи или видове облекло.

Дрехи за лятото и туники в нашия онлайн магазин са достъпни за поръчка. Нашата гама се обновява постоянно. Можете да закупите дрехи за лятото с едно щракване за ваше удобство. Тук ще намерите модерни дрехи.

Какви дрехи са модерни сега?

Можете да разгледате основните тенденции в стиловете тази година и какво характеризира дрехите на 2022 г.:

  • Свободен стил, тип „мъжко облекло“.
  • Обърнете внимание на раменете, носете пуловери с буйни ръкави.
  • Принтове и оригинални надписи върху всякакви дрехи (от тениски до класически рокли).
  • Морска тема е подходяща за всеки сезон.
  • Мрежести неща и прозрачни.
  • Като аксесоар могат да се използват малки колани.
  • Ако изберете бижута и аксесоари, можете да носите масивни вериги, които привличат вниманието.

Трябва да се отбележи, че няма такова нещо като мода за пълни жени, защото модата е обща, уникална за всички. Вече можете да изберете модерни и оригинални туники за всяка фигура, основното е да се съсредоточите върху правилните размери и стилни комбинации.

Основната тенденция тази година е да носите семпли тоалети, без излишни украшения и излишни детайли. Но в същото време на преден план излизат класическите костюми и тоалети от последното десетилетие. Стилните дрехи за зимата и модерните за лятото през 2022 г. се завръщат при нас без излишни украшения.

Туники. Тази година дългите туники в стила на 90-те изведнъж се връщат на мода. Основното предимство на това облекло е, че перфектно прикрива несъвършенства на фигурата, също е подходящо да се комбинира с различни стилове. Модните дизайнери се опитват да предлагат дрехи не само в съответствие с модните тенденции, но и да зарадват с нови стилове. Дамските туники за зимата могат да бъдат намерени в различни цветове и модели.

Панталони. Свободната кройка и удобството са основните характеристики на съвременните модни тоалети. Дълги панталони с наситени нюанси, както в комбинация с блуза или топ по тялото нагоре, така и със сака.

Костюми. Тази година оверсайз костюмите отново стават много популярни. Но е важно да запомните, че те трябва да се купуват, в подходящ размер. Най-добре е да обърнете внимание на пастелни нюанси, наситени и ярки цветове, както и в едноцветен дизайн.

Обувки. През 2021 г. се търсеха оригиналните дълги ботуши от изкуствени материали. Невероятно дълги ботуши! Могат да стигат до средата на бедрата и са подходящи както за мини поли, така и за шорти. Можете също така да си купите масивни обувки или естествени обувки с остра предна част.

Много неща от 70-те или 90-те през 2021 г. получиха нов живот. Много продукти са преработени, изработени от нови материи, направени по-оригинални и стилни. Сега можете спокойно да носите шлифери или пуловерите на мама.

В материалите – на мода все още са естествени тъкани и прости материали, но е по-добре да се откажете от естествената кожа, защото търсенето за тях е все по-малко.

Можете да намерите широка гама от модерни опции за облекло или модни опции за облекло в онлайн магазина ни. Ние предлагаме само висококачествени дрехи на достъпна цена и гарантираме най-добрите условия за покупка. Освен това нашите консултанти винаги са готови да помогнат при избора на перфектния моден образ за всеки ден.