май 19, 2024

Е-здраве за вашето семейство

Какво представлява Мико Дифенс и за какво служи

Мико Дифенс

Мико дифенс е продукт, съставен от екстрактите на дванадесет лечебни гъби. Той е мощен имуномодулатор и има много ползи за здравето. В онлайн магазините често се описва като комплекс от медицински гъби. 

Какви са неговите ползи

Формулата на този продукт е подходяща за укрепване на организма и имунитета, помага за редуциране на стреса и при различни възпаления. Мико Дифенс е много подходящ за използване при:

  • често боледуване, защото тогава отслабналите съпротивителни сили на организма имат нужда от повишаване;
  • хроничната умора, която пречи на доброто настроение и продуктивното ежедневие, също е проблем, който можете да преборите с комбинацията от тези гъби;
  • защитава сърцето и цялата система, както помага и за детоксикацията на тялото;
  • в продукта са добавени и витамин C и джинджифил, които допълнително укрепват организма и цялостното здраве на човека. Те действат противовъзпалително при инфекции на дихателните пътища; 
  • аскорбиновата киселина е мощен оксидант, която участва и в произвеждането на колаген.

Какво действие има

Мико Дифенс се прилага за редуциране на тревожността и нервното напрежение. Помага и при проблеми със съня. Детоксикиращото действие прочиства организма и му помага да функционира правилно. Повишава имунитета, като регулира работата на тази система и ѝ помага да се бори с различни микроорганизми, които причиняват заболявания и инфекции. Друго приложение, което има, е за нормализиране на кръвната захар, както и за намаляване на окисляването на холестерола. Предпазва от дегенеративни изменения, като намалява оксидантния стрес.

 

Мико Дифенс

Какви съставки съдържа

Дневната доза за Мико Дифенс е 2 капсули. В тях се съдържа смес от различни органично отгледани гъби. Това са Майтаке, Зху Линг, Енокитаке, Месима, Рейши, Химематсуке, Ямабушитаке, Хиратаке, Чага, Каваратаке, Агарикон. Освен тях в продукта има витамин C и джинджифил. 

Има ли противопоказания

Експерти от Ревита съветват да не се приема Мико Дифенс, ако имате хронични заболявания. Не се препоръчват и при бременни и кърмещи, както и деца. Трябва да се консултирате с лекар, преди да решите да започнете приема, ако принадлежите към някоя от тези групи. Не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Важно е да спазвате препоръчителната дневна доза. Въпреки тези противопоказания повечето мнения и отзиви са, че е много ефикасен продукт, който подсилва имунитета бързо и действа благоприятно за различни проблеми.