юли 21, 2024

Е-здраве за вашето семейство

Изработка на сайт – на какво е добре да обърнем внимание?

Когато стартирате нов бизнес, едно от първите неща, на които е добре да заложите е изработката на сайт. Без значение дали става въпрос за магазин, или чисто информативен, сайтът е вашата визитна картичка пред света и вашите потребители. В днешно време на пазара има доста агенции, които предлагат този тип услуги. В този материал ще съсредоточим вниманието ви на някои от основните неща, на които трябва да обърнете внимание когато правите избор на агенция.

Дизайн, съобразен с актуалните тенденции

Едно от най-важните неща, на които е добре да обърнете внимание при вашата изработка на сайт е дизайнът. Той трябва да е модерен, с внимателно подбрани цветове и лесен за използване. поставете се на мястото на потребителя, ако не може да откриете лесно това, което търсите и той няма да може. Следователно ще го напусне бързо и ще търси други опции за покупка, или информация. Агенцията, която избирате трябва да е ориентирана към новостите в дизайна на сайтове.

Бързина на сайта

След като сте се погрижили за дизайна, е добре да обърнете внимание на неговата бързина. Проучвания доказват, че потребителите в интернет не са никак толерантни към бавните сайтове, излизат, ако страницата не се зареди за по-малко от 2 секунди и посещават вашата конкуренция. Ако не искате това да ви се случва, обърнете сериозно внимание на скоростта.

Качествено съдържание и SEO оптимизация

Качественото и разнообразно съдържание, в комбинация с добрата SEO оптимизация са разковничето вашият сайт да се класира на по-горни позиции в търсачката. Не подценявайте този елемент. Дигитална агенция GetSeo предлага качествена изработка на сайт с модерен и лесен за използване дизайн на страхотни цени. В услугата са включени услуги като базова SEO оптимизация и оптимизация на скоростта. Разгледайте 4-те основни пакета на фирмата в техния уеб сайт и направете най-добрия си избор. Цените в момента са с 15% намаления, така, че възползвайте от тази страхотна оферта.