юли 21, 2024

Е-здраве за вашето семейство

Ефикасен антицелулитен масажор – какъв уред да изберем за максимална ефикасност

Целулитът е често срещан проблем, който засяга много хора. Особено често страдат от него жените, но за щастие, проблемът с него е основно естетичен, тъй като той не носи никакви рискове за здравето.

Целулитът представлява неравномерни мастни натрупвания под кожата, които предизвикват неравности, наподобяващи трапчинки. Колко видими ще са те, това до голяма степен зависи от дебелината на самата кожа.

Защо масажорите са най-доброто решение

Въпреки че има различни продукти, насочени към намаляване на целулита, използването на ефикасен антицелулитен масажор е един от най-добрите начини да се отървете от този проблем.

Обяснението е съвсем логично, а именно защото масажорите подобряват циркулацията. В същото време, именно намалената циркулация е в основата на този тип оплаквания, която определя и ефективността на един качествен масажор.

Регулируема скорост и интензивност

Една от отличителните черти на ефикасния антицелулитен масажор е това, че той трябва да има регулируеми нива на скорост и интензивност, така че да може да се адаптира към режим на работа, съответстващ на различни части от тялото.

Това, освен всичко останало, ще ви позволява да персонализирате масажа според вашите предпочитания и нужди, правейки го приятен и комфортен за използване от хора с различни нива на търпимост и чувствителност.

Ергономичен дизайн

Ефикасният антицелулитен масажор задължително трябва да се отличава с ергономичен дизайн, който да е удобен за хващане и използване за продължителен период от време.

Това е важно, особено ако планирате да използвате масажора редовно и ако желаете да го ползвате в по-продължителни сесии (подходящи модели можете да намерите на LesnoKupi.bg).

Безжични и акумулаторни модели

За да е един антицелулитен масажор наистина ефикасен, той би трябвало да е най-добре безжичен. За целта, той трябва да работи или с батерии, или още по-добре – да се презарежда със зарядно.

Изборът на презареждащ се антицелулитен масажор е добро решение, тъй като той винаги ще е в готовност за използване и ви спестява доста пари от покупка на батерии в дългосрочен план.

Освен това, няма да има и проблеми с това да се притеснявате за заплетени кабели и ще можете да използвате масажора навсякъде без какъвто и да било източник на захранване.