юли 21, 2024

Е-здраве за вашето семейство

Екстрактът от бяла бреза – един от най-мощните диуретици

Задържането на вода в организма е един доста често срещан проблем, с който се сблъскват голяма част от хората. Причините за него са от различно естество: наднормено тегло, хормонални проблеми, прекалено застоялият начин на живот и приемът на някои лекарства, които биха могли да нарушат баланса на течностите в организма.

И независимо коя от причините е налице, за да функционира човешкият организъм правилно, тази вода трябва да бъде изведена от него. За целта е необходим силен диуретик, който да подпомогне изхвърлянето на излишната вода. И тук на помощ идва екстрактът от бяла бреза.

Бялата бреза е естествен диуретик, който има силно изразено диуретично действие. Освен, че ще ви помогне да изхвърлите ненужната вода от организма, тя ще насърчи и загубата на излишното тегло. И нейното диуретично действие не спира дотук – екстрактът от бяла бреза е препоръчителен и при проблеми с подуване на стомаха и за облекчаване на храносмилателни смущения.

Понякога метаболитните нарушения също могат да доведат до натрупването на излишни килограми. Благодарение на този невероятен билков диуретик , се осигурява правилното протичане на метаболитните процеси в организма, а това несъмнено ще доведе до изгарянето на повече калории.

АкваРен е екстракт от бяла бреза, хранителна добавка с високо съдържание на стандартизиран сух екстракт от бяла бреза, добит в България. Тя е напълно безвредна и ефективно и бързо елиминира водната задръжка в тялото. Благодарение на нея ще се отървете от целулита, ще свалите излишните килограми и ще поддържате нормално телесно тегло.

Продуктът се предлага в опаковка от 60 таблетки на цена 35 лева в онлайн магазина на Fastachenomaslo.com. Приемат се три пъти дневно по 1 таблетка, като още в самото начало на режима ще успеете да загубите 1-2 кг излишни течности.

Вземете на топ цена тези уникални таблетки, като при закупуването на две и повече опаковки, доставката е безплатна.