юли 21, 2024

Е-здраве за вашето семейство

Д-р Снежана Атанасова с престижна награда от Турция

„ATA-DERMA“ бе обявена за най-добрата клиника в Европа

 

На светска церемония по връчването на Международните награди в Истанбул, д-р Снежана Атанасова завоюва статуетка за „Най-добрe развиващата се клиника в Европа“ за 2022 година. Признанието, което д-р Атанасова получи, я нарежда сред най-добрите и признати дерматолози в цяла Европа. „Щастлива съм, че моята клиника „ATA-DERMA“ в гр.Пловдив бе оценена с това високо отличие, защото години наред, работейки усърдно, се стремим да осигурим на своите пациенти най-доброто лечение и най-новата апаратура в крак с последните тенденции в дерматологията и естетичната медицина. Благодарим на всички, които ни гласуваха доверие“, заяви д-р Атанасова.

Пищната гала по връчването на Наградите се състоя в петзвездния Swissotel The Bosphorus край Босфора, а в препълнената зала присъстваха едни от най-популярните знаменитости от турския шоубизнес, представители на бизнес средите и медиите. Сред тях беше и известната актриса и модел Руя Чорич, която бе домакин на червения килим. Гостите от над 30 държави се насладиха на концерта на топ-изпълнителите Демет Акалън и Синан Акчил, които направиха вечерта наистина специална. Церемонията имаше благотворителен характер, а събраните средства отидоха за асоциация, която подпомага деца болни от рак. Турският тв канал “Bussines Time”, който се гледа по цял свят, вече излъчи няколко пъти церемонията по връчването на Международните награди в Истанбул.

Наградата на д-р Атанасова е атестат за досегашната й работа и трамплин за бъдещи успехи в дерматологията и естетичната медицина, посветена в името на хората. А най-големият стимул остават страхотните резултати на всички доволни пациенти на “ATA-DERMA”. 

Д-р Снежана Атанасова, собственик на клиника „ATA DERMA“  е дерматолог с повече от 10 години практика в България. Притежава две висши медицински образования – завършва медицина в Русия, а след това се дипломира и в Еберхард – Карл Университет Тюбинген, Германия. Специализира дерматовенерология в Русия и България. Д-р Атанасова е председател на Асоциацията на естетичните дерматолози в България (АЕДБ).