юли 21, 2024

Е-здраве за вашето семейство

Актуален моден тренд: завръщането на дамските анцузи

Всяка съвременна дама иска не просто да изглежда добре, но и да бъде винаги актуална. Да си в крак с модата обаче невинаги е лесна работа. Има толкова неудобни дрехи и обувки, които са част от съвременните тенденции, но пък да са непосилни да бъдат носени дори за няколко часа.

За щастие, в настоящия моден сезон откриваме и много комфортни модни трендове. Един от тях се фокусира върху добре познатите дамски анцузи. Точно така! Ерата на спортното облекло не просто се завърна, ами и е на почти сред дизайнерите. Днес, на пазара дамите с афинитет към удобното облекло могат да се радват на огромно разнообразие от джогъри, хуудита, целил екипи, долнища с широки крачоли, суичъри с кройка тип кроп топ и много други.

Особено популярни са анцузите с висока талия, както и тези в пастелни цветове. С удоволствие наблюдаваме как жените умело ги съчетават с класически дрехи и по този начин създават уникални спортно-елегантни визии.

Трендът да се носят анцузи по-често обаче съвсем не е продиктуван само от строгите правила на дизайнерите. Тази тенденция се зароди в пандемично време, когато почти цялото човечество бе принудено да се затвори по домовете си и просто да се наслаждава на свободното време, докато животът възвърне нормалния си ритъм. Така домашното, а и спортното, но най-вече комфортното облекло се превърна в новия хит. За известно време не просто забравихме за високите токчета и тесните дънки, но и започнахме да се харесваме все повече в анцузи. Между другото, носейки ги по цял ден, дамите споделят, че дори са се мотивирали да възстановят предишния си спортен ритъм, като се посветят на активния начин на живот и започнат да практикуват спорт. Това е добре дошло предвид все по-уседналия начин, който води напоследък – забили нос в екрана или работейки по цял ден на стола.

Дори сега, през най-топлите дни от годината да носим анцузи е не само приятно и модерно, но и особено популярно. Причината е, че през пролетта и лятото се активираме да посещаваме повече места сред природата, забележителности и изобщо да си организираме разходки и да се посветим на движението.

И така, ако още не сте попълнили гардероба си с най-новите модни предложения, време е за шопинг. И разбира се, за нищо на света не забравяйте да си подберете и перфектен анцуг от доказaлите се на пазара за спортни стоки онлайн магазин – Sportmag.bg – за спорт, за ежедневието, за разходки сред природата и за времето, посветено на децата и близките ви!